Robomow RS625u robotmaaier

De nieuwe Robomow Premium RS625u is voorzien van vele sensoren en geschikt voor gazons tot wel 2500 m². De RS serie van Robomow is de 'top of the bill' op het gebied van robotmaaiers. Deze Robomow neemt na eenvoudige programmatie het werk uit je handen. Met twee vlijmscherpe, robuuste messen en maaibreedte van 56 cm en een vooraf ingestelde hoogte tussen de 20 en 80 mm is deze Robomow het werkpaard voor uw grasmat. Het gemaaide gras wordt Door de Robomow RS625 fijn versnipperd volgens het mulching-principe zodat het weer terechtkomt tussen de grassprieten als voeding dient voor je gazon. Minder vochtverdamping uit de bodem en minder bemesten! Dankzij het brede maaidek kan de Robomow RS625u minder frequent maaien en ook langer gras mulchen dan andere merken. De Robomow RS625u is voorzien van botssensoren in de bumper,  regen-, val- en kantelsensoren, een anti-diefstalcode en een alarm. Bezit je een grote tuin? Maak het je gemakkelijk en wordt de trotse eigenaar van dit topmodel binnen de RS serie van Robomow. Het nieuwe zwevende maaivlak volgt optimaal het reliëf van het gazon.

Robomow biedt met de gratis App voor uw iPhone of Android de nieuwste innovatie om op een eenvoudige manier uw Robomow RS625u te programmeren, te verplaatsen en te maaien (afstandbediening). Model 2017 (artikel: PRD6200C) heeft naast de functies slim (efficiënter) en turbo (hoog gras) maaien ook brede wielen, 3 jaar garantie* en dankzij de ingebouwde GSM module kan de Robomow u waarschuwingen bezorgen indien nodig. 

STERKER

Een sterker maaisysteem dan andere robotmaaiers die voor gelijke gazonoppervlakten ontworpen zijn. ·   Grote, sterke messen ·   Extra krachtige motor ·   Elk terrein ·   Heeft geen enkele moeite met de eerste maaibeurt van het seizoen en met hoog gras ·  Mes gaat een jaar lang mee

 SNELLER

Maait sneller dan andere robotmaaiers die voor gelijke gazonoppervlakten ontworpen zijn. ·        Grotere maaibreedte De RC modellen met 28 cm maaibreedte De RS modellen met 56 cm maaibreedte · Minder maai-uren ·  Meer tijd om van het gazon te genieten

 RANDMAAIEN

Unieke randmaaimodus en messen die buiten de wielen maaien voor die extra speciale Robomow-afwerking. ·   Unieke randmaaimodus ·   Maait buiten de wielen · Volledige dekking van het gazon voor een perfecte afwerking

 MAKKELIJK

Eenvoudig in gebruik. Meerdere installatie mogelijkheden en volledige controle via uw smartphone! ·  Robomow robotmaaier App – geniet van de rit! · Lokale professionele installatieservice · Optionele doe-het-zelf installatie

 3 JAAR ROBOMOW GARANTIE

3de jaar garantie na registratie binnen 90 dagen vanaf het eerste gebruik, uitsluitend op arbeid en onderdelen.

 ROBOMOW GSM FUNCTIE

Voorkomt fouten en beperkt storingstijd tot het minimum door technische gegevens van uw Robomow robotmaaier te verzamelen. Stuurt operationele- en veiligheidswaarschuwingen rechtstreeks naar uw smartphone!

 ZWEVEND ROBOMOW MAAIDEK

Goed ontworpen scherpe messen en een zwevend maaidek voor een perfect resultaat op elk terrein. Zelfs de meest complexe gazons worden elke keer onberispelijk gemaaid.

 SLIM MAAIEN

Naadloze manoeuvreerbaarheid en beweging voor ononderbroken, zorgvuldig maaien. Bevordert de levensduur van de maaier en maait het gebied tot 10% sneller!

 TURBO MAAIEN

Gaat vlot om met uitzonderlijk hoog gras. Turbo Maaien wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de gewenste grashoogte bereikt is.

 STERKE ROBOMOW MESSEN

Verlies nooit meer een mes! De messen van de Robomow robotmaaier zijn extra sterk, superveilig en leveren optimale en veilige prestaties. Ze hoeven slechts eenmaal per jaar vervangen te worden.

 MODULAIR DESIGN

Mis geen enkele maaibeurt! De onderdelen van deze Robomow zijn snel en intuïtief te vervangen, de gebruiker kan de meeste onderdelen snel zelf vervangen, om stilstand in het piekseizoen tot het minimum te beperken.

 MOBIELE APPLICATIE

Bedien uw Robomow robotmaaier en communiceer met hem via uw mobiele telefoon of tablet.

VEILIGHEIDSFUNCTIES

De bladen van de Robomow robotmaaier stoppen onmiddellijk met draaien als de Robomow wordt opgetild of in een verticale positie wordt gebracht. Als de bumper van de Robomow een obstakel opmerkt, stoppen de messen en verandert de Robomow robotmaaier van rijrichting. Om te voorkomen dat kinderen met de Robomow robotmaaier gaan spelen kunt u de kindervergrendeling inschakelen.

 NIEUW! BREDERE ROBOMOW WIELEN

50% bredere wielen onder de Robomow zorgen voor meer wendbaarheid (standaard bij de RS625u en RS635. Beschikbaar als accessoire bij de RS615u).

 INGEBOUWDE REGENSENSOR

De Robomow robotmaaier is geprogrammeerd om zichzelf tegen regen te beschermen. Bij regen keert de Robomow automatisch terug naar het basisstation en de Robomow vertrekt pas opnieuw als het weer beter is. De gevoeligheid van de regensensor is regelbaar.

 KINDERVERGRENDELING

Dit is een veiligheidsfunctie die voorkomt dat kinderen of andere personen die niet bekend zijn met een veilig gebruik van de Robomow robotmaaier de Robomow robotmaaier zomaar kunnen gebruiken.

 PIN-CODE

Beschermt zowel uw Robomow als uw vingers. De persoonlijke PIN-code verzekert dat niemand de Robomow robotmaaier zonder uw toestemming of buiten uw weten kan gebruiken.

 HELLINGEN

De Robomow robotmaaier kan in zijn werkgebied hellingen tot 36 procent aan

 MEERDERE ZONES

Robomow robotmaaier rijdt automatisch naar verschillende zones in uw tuin (over het terras of een grasstrook) en keert na het maaien van die zone ook weer terug.

 BORSTELLOZE ROBOMOW MOTOREN

De snelle, geluidsarme borstelloze motoren in de Robomow vergen weinig onderhoud en maaien beter, krachtiger, efficiënter en langer.

 ACCU MET LANGE LEVENSDUUR

deze Robomow heeft een antastische maaisnelheid en langere maaitijd dankzij de krachtige Lithium-Ferro accu met lange levensduur.

 ECO-MODUS

Gebruik de ECO (economische)-optie om de Robomow robotmaaier met de minimaal benodigde energie voor het maaien van het gras en het onderhouden van het gazon in te zetten.

 HOOGTE INSTELLING

De maaihoogte van de Robomow robotmaaier kan worden aangepast aan de vereisten van uw gazon

WEINIG LAWAAI

Hoewel Robomow robotmaaier erg krachtig is, is hij ook erg stil en kunt u dus ook tijdens het maaien van uw gazon genieten.

robomow
Aanbevolen gazon grootte 0-2600 M²
Maximale gazongrootte 4000 M²
Robohome Optioneel
Stroomverbruik 27 kWh/maand
Maaitijd 55 - 70 minuten
Power Wheels
Laadtijd 90 - 110 minuten
Rijmotor Krachtig
Maaibreedte 56 cm
Maaihoogte 20 - 80 mm
Accucapaciteit (Ah) 4,5
Diefstalbeveiliging Pincode en alarmsysteem
Maximum aan startpunten 4
Maximum aantal separate zones 2
Aantal meter draad 350
Aantal draadpinnen 450
Basisstation
Hellingen 36% [20°]
Regensensor
Type accu 26V Lithium [LiFePO4]

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

Robomow RS625u

  • €2.049,00


Recent bekeken

Robomow RS625u

Robomow RS625u

Robomow RS625u robotmaaier De nieuwe Robomow Premium RS625u is voorzien van vele sensor..

€2.049,00