De Edimax IC-9110W is een innovatieve netwerk buitencamera met een uniek tweedelig ontwerp dat bestaat uit een netwerk buitencamera en een indoor Wi-Fi unit, dit biedt u de vrijheid om de camera te plaatsen waar u deze ook nodig hebt. Het is een veelzijdige toezichtcamera die ideaal is voor het houden van toezicht op uw huis, winkel of fabriek, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de Plug-n-View technologie van Edimax is er geen ingewikkelde setup nodig en kunt u de camera eenvoudig verbinden met de cloud en op afstand bekijken vanaf een smartphone, tablet of laptop. 

De IC-9110W is ook voorzien van een bewegingsdetectiesysteem en een ingebouwd microSD/SDHC-kaartslot. De bewegingsdetectie kan worden ingesteld voor door de gebruiker ingestelde gebieden. Door bewegingsdetectie geactiveerde opnames zorgen ervoor dat u iedere illegale of verdachte activiteit vastlegt, en de draadloze gebruikersinterface zorgt voor eenvoudige installatie en toezicht.

Innovatieve netwerk buitencamera met indoor Wi-Fi unit
Het slimme en veilige ontwerp bevat een indoor Wi-Fi unit die u kunt verbinden met uw router, en een buitencamera die verbinding maakt met de Wi-Fi unit met slechts één kabel. Hierdoor hebt u meer vrijheid als u uw camera buiten plaatst. De camera heeft een IP-66 beschermingsgraad voor water & stof en een vandaalbestendige steun. De indoor hoofdunit is ook voorzien van een microSD-kaartslot voor de opslag. 

Plug-n-View voor 24/7 eenvoudig toezicht op afstand
Edimax Plug-n-View technologie maakt het eenvoudig om overal en altijd toezicht te houden op uw opslagplaats, garage, winkel, fabriek of andere eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie kunt u uw netwerkcamera binnen enkele eenvoudige stappen verbinden met de cloud en op afstand toegang krijgen tot de camera via een smartphone, tablet of computer, waar u ook bent. 
Edimax IC-9110W HD Wi-Fi Mini Outdoor Network Camera, Day & Night, EdiView II, easy remote monitoring

Nachtzicht
Met een lichtsensor, beeldsensor en 20 infrarood LED's, is de IC-9110W goed uitgerust om aan buitenbewaking en toezicht behoeften te voldoen - zelfs in omstandigheden met weinig licht en tijdens de nacht. En met de automatische ICR (IR Cut Filter Removal) wordt infraroodlicht overdag uitgefilterd (en 's nacht doorgelaten), dit garandeert uitstekende video kleurkwaliteit op elk moment. 

Door bewegingsdetectie geactiveerde opnames
Het krachtige ingebouwde bewegingsdetectiesysteem, met vooraf ingestelde detectie gebieden, biedt gemoedsrust dat u alle illegale activiteiten vastlegt. De netwerkcamera zal onmiddellijk een video opname van de gebeurtenis maken – en de gegevens opslaan op een microSD/SDHC-kaart of het automatisch versturen via e-mail of ftp. 

Push notificaties met videowaarschuwingen
Ondersteunt push notificaties met videowaarschuwingen van gebeurtenissen. Zodra de bewegingsdetectie wordt geactiveerd start de IC-9110W een video opname op de microSD-kaart en verstuurt het een push notificatie naar uw mobiele apparaten, of verstuurt het een e-mail met de opname van de gebeurtenis. 

Hoge kwaliteit video's
De IC-9110W is ontworpen met een brede F2.0 lens, deze lens dekt een indrukwekkende diagonale kijkhoek van 139 graden. Dankzij de megapixel CMOS sensor, kan de netwerkcamera 720p (1280 x 720) video's vastleggen met een framesnelheid van 30 frames per seconde. 

IP66 waterdicht voor buitenshuis gebruik 
De IC-9110W buitenbehuizing is gemaakt van stevig metaal en heeft een IP66 beschermingsgraad die de camera beschermd tegen vuil en regen. Een steun met kabeldoorvoer beschermt de kabels tegen beschadigingen of demontage en zorgt voor een nette installatie. 

MicroSD/SDHC-kaartslot voor lokale opslag* 
Een ingebouwd microSD/SDHC-kaartslot ondersteunt kaarten tot 32GB voor lokale opslag en back-up.
* MicroSD met minimaal 8GB capaciteit aanbevolen. Minder dan 2GB capaciteit wordt niet ondersteunt. 

SOFTWARE FUNCTIES
• Eenvoudig bewaken op afstand via iPhone, iPad, Android, PC en Mac
• High-speed H.264 & MJPEG videocompressie
• Push notificaties met videowaarschuwingen als er beweging waargenomen wordt, voor een betere bewaking dan met alleen snapshots
• Bewegingsdetectie video's naar SD-kaart, ftp of e-mail
• Opname van voor en na de waargenomen beweging
• De viewer-software geeft gelijktijdig toegang tot 16 netwerkcamera's
• Handmatige opnames of op schema/cyclus

Algemene specificaties
Eigenschappen
GebruikBuiten
TypeDraadloos
Draadloze technologieWi-Fi
KenmerkenBewegingssensor
KleurAluminium
StekkertypeEuro / Type C (CEE 7/17)
IP-classificatieIP66
Max. resolutie1280x720
Type opslagmicroSD
AccessoiresCamerabevestiging
Ethernetkabel
Installatiemateriaal
App beschikbaar voorAndroid™ & iOS
Bedrijfstemperatuur-20 - 50 °C
Ingangsspanning12 VDC
Kijkhoek139 °
LED20
Nachtzicht15 m

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

HD IP-Camera Buiten 1280x720 Aluminium

  • Merk: Edimax
  • Model: NE-IC-3210W
  • €174,99


Tags: Edimax ip camera outdoor

Recent bekeken

HD IP-Camera Buiten 1280x720 Aluminium

HD IP-Camera Buiten 1280x720 Aluminium

De Edimax IC-9110W is een innovatieve netwerk buitencamera met een uniek tweedelig ontwerp dat besta..

€174,99