De Mobeye GSM-brandalarm-communicatiemodule is de uitbreidingsset voor diverse EI Electronics rook- en hittemelders. De combinatie van deze producten zorgt dat er bij de detectie van brand zowel een luide sirene klinkt, als dat er een telefonische waarschuwing uitgaat. Hiervoor zijn geen kabels of lokale telefoonverbindingen nodig. Door het low power design werkt de GSM-brandalarmmelder langer dan een jaar op een set batterijen.

De brandmelding gebeurt via een oproep (max. 5 telefoonnummers), SMS en/of e-mails (indien verbonden met de Mobeye Internet Portal). Daarnaast kan de melder testmeldingen ("keep alive") versturen en zal een melding volgen zodra de batterijen vervangen dienen te worden. Indien de melder naar een meldkamer (PAC) dient te melden 

Accessoire voor Ei Electronics rook- en hittemelders
De Mobeye GSM Brandalarmmodule CM2410 kan worden gecombineerd met de Ei Electronics Ei605C, Ei605TYC rookmelders en de Ei603C, Ei605TYC hittemelders. Uitgevoerd met de CM2410 kunnen deze zelfstandig werken, of in een netwerk met andere rook- en hittemelders, waar enkel één van deze melders voorzien dient te zijn van de GSM Brandalarmmodule. De andere rook- en hittemelders in het netwerk kunnen iedere melder uit 600- en 650-serie zijn, waaronder de Ei650C, alle voorzien van een Ei Electronics RF-module. Als de CM2410 als stand-alone apparaat wordt toegepast, zonder andere brandmelders in een netwerk, werkt hij ook met de Ei650C, Ei650iC, Ei650W en Ei650iW.

In het apparaat moet een simkaart worden geplaatst voor de communicatie. We adviseren u gebruik te maken van de Mobeye simkaart in combinatie met Mobeye Internet Portal, wat extra opties en gebruikersvriendelijkheid biedt. Meestal wordt de Mobeye simkaart standaard meegeleverd, en kunt u deze online activeren. De kosten zijn lager dan een gewoon abonnement en is bij normaal gebruik een flat fee bedrag. Als alternatief kunt u een eigen simkaart plaatsen, waardoor het apparaat bij alarm nog altijd zal bellen en/of sms’en.

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

CM2410 - GSM brand-alarmmelder

  • €205,00


Tags: beveiliging, gsm, inbraak, temperatuur, brand,

Recent bekeken

CM2410 - GSM brand-alarmmelder

CM2410 - GSM brand-alarmmelder

De Mobeye GSM-brandalarm-communicatiemodule is de uitbreidingsset voor diverse EI Electronics rook..

€205,00