Westinghouse Vegas hout plafondventilator 105 cm

  • Beschikt over een trekkoord
  • Zeer stille plafondventilator
  • Zowel grenen als zilveren bladen

Wat past het best in úw interieur?

Stille plafondventilator met vier verwisselbare bladen en een luxe chromen finish. De bladen kunnen zowel met de grenen als met de zilveren kant geplaatst worden. Zo kunt u zelf kiezen wat het beste in uw interieur past. In de fitting is plaats voor een 60 Watt E27 lamp.

Bediening van de Westinghouse Vegas hout plafondventilator

Westinghouse ventilatoren kunnen bediend worden met een trekkoord, wandschakelaar of afstandsbediening. Bij bepaalde modellen wordt een wandschakelaar of afstandsbediening meegeleverd omdat deze niet beschikken over een trekkoord. Echter zijn de modellen met trekkoord ook compitabel met de Westinghouse wandcontactdoos en afstandsbediening. Deze zijn los verkrijgbaar in onze webshop of als bundelaanbieding met een Westinghouse ventilator. Let op dat een wandschakelaar niet tegelijkertijd gebruikt kan worden met een afstandsbediening. U kunt dus enkel een wandschakelaar of een afstandsbediening aansluiten.

Zowel voor de zomer als winter

Westinghouse plafondventilatoren kunt u altijd gebruiken, of het nu zomer of winter is. Dit geeft niet alleen een aangenaam gevoel, maar bespaart u ook energie. De Westinghouse plafondventilatoren hebben twee standen, geschikt voor warm of koud weer. De wieken van de ventilator hebben een bepaalde hoek zodat wanneer er met de klok mee of tegen de klok in wordt gedraaid er verschillende situaties ontstaan. In de zomer kunt u uw huis lekker koel maken door de ventilator tegen de klok in te laten draaien. Dan beweegt de ventilator de lucht van boven naar beneden en dit zorgt voor een lekkere frisse wind. In de winter kunt u de ventilator op de stand ‘met de klok mee’ zetten. De Westinghouse zuigt dan de lucht op en beweegt deze naar boven, zodat de lucht circuleert langs de warmtebron zoals de kachel of de open haard. Van het opzuigen van de lucht voelt u overigens niets.

 

Ventilators
Kleur bladen Beuken, Esdoorn
Kleur behuizing geborsteld aluminium
Diameter 105 cm
Aantal bladen 4
Lampfitting 1 x 60 Watt E27
Verlichting Ja, exclusief lamp
wandschakelaar Optioneel
Zomerstand Ja
winterstand ja
Trekkoord Ja
Rotaties bij stand 1 -2 3 110 - 162- 210 rpm
Afstand plafond tot onderkant bladen: 29 cm
Afstand plafond tot onderkant lamp: 43 cm

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

Westinghouse Vegas hout plafondventilator 105 cm

  • €101,00


Recent bekeken

Westinghouse Vegas hout plafondventilator 105 cm

Westinghouse Vegas hout plafondventilator 105 cm

Westinghouse Vegas hout plafondventilator 105 cm Beschikt over een trekkoord Zeer stille pla..

€101,00