De Westinghouse Industrial plafondventilator espresso 142 cm is een topkwalitiet plafondventilator met 3 bladen. De behuizing van deze ventilator komt in de kleur espresso en de ventilatorbladen zijn afgewerkt met espresso. De ventilator heeft een diameter van 142 cm, 6 standen, 4x vooruit 4x achteruit en verbruikt per stand 61.8/51.1/26.6/11.0 aan wattage. De Westinghouse Industrial plafondventilator wordt geleverd met Wandschakelaar en heeft geen verlichting.

Waar kan ik de Westinghouse Industrial plafondventilator espresso 142 cm mee bedienen?

Deze ventilator is te bedienen met een trekkoord, wandschakelaar en afstandsbediening. De Westinghouse Industrial wordt standaard geleverd met Wandschakelaar.

Is de Westinghouse Industrial in hoogte te verstellen?

De plafondventilator kan worden geleverd met een zogenaamde Downrod. Door uw ventilatorbladen aan de Downrod te bevestigen wordt de afstand tussen de plafondventilatorbladen en het plafond vergroot. Hierdoor krijgt u een nog effectievere luchtstroom. Het is speciaal geschikt voor ruimtes met een wat hoger plafond.

"

Beschikt deze plafondventilator over een zomer- en winterstand?

De plafondventilator is geschikt tijdens de warme dagen in de zomer, maar ook de koude dagen in de winter. De ventilator heeft een motor die twee kanten op kan draaien, waardoor hij zowel een zuigende als blazende kracht kan hebben. In de zomermaanden zorgt de rotatie van de bladen voor verkoeling doordat lucht naar beneden wordt geblazen. In de winter kunt u de motor van de plafondventilator in de zuigstand zetten, hierdoor wordt de koude lucht omhoog gezogen en verplaatst de warme lucht bovenin de kamer zich automatisch naar beneden. Dit kan zo een aantal graden in temperatuurverschil opleveren waardoor u bespaart op uw energierekening.

Ventilators
Kleur bladen Espresso
Kleur behuizing Espresso
Diameter 142 cm
Aantal bladen 3
Lampfitting NvT
Verlichting Nee
wandschakelaar Optioneel
Zomerstand Ja
winterstand ja
Trekkoord Ja
Afstandbediening Optioneel
Rotaties bij stand 1 -2 3 91 - 138 - 192 - 213
Afstand plafond tot onderkant bladen: 24 cm
Afstand plafond tot onderkant lamp: 36 cm

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

Westinghouse Industrial plafondventilator espresso 142 cm

  • €145,00


Recent bekeken

Westinghouse Industrial plafondventilator espresso 142 cm

Westinghouse Industrial plafondventilator espresso 142 cm

De Westinghouse Industrial plafondventilator espresso 142 cm is een topkwalitiet plafondventilator m..

€145,00