Westinghouse Turbo II plafondventilator 76 cm

  • 4 verschillende kleurencombinaties te maken
  • Geschikt voor één 60 Watt E14 lamp
  • Met zomer- en winterstand
  • Voor 22:00 uur besteld, dinsdag in huis
  • Gratis verzending in Nederland en België

Ideaal voor de kinderkamer

Stille plafondventilator met zes verwisselbare bladen en een luxe mat witte finish. Er zijn in totaal vier verschillende kleurencombinaties te maken. Zo kunt u zelf kiezen wat het beste in uw interieur past. Deze plafondventilator is geschikt voor kinderkamer dankzij de gekleurde bladen. Maar wanneer uw kind ouder wordt kan ook voor de bruine bladen gekozen worden.

Bediening van de Westinghouse Turbo ll plafondventilator

Westinghouse ventilatoren kunnen bediend worden met een trekkoord, wandschakelaar of afstandsbediening. Bij bepaalde modellen wordt een wandschakelaar of afstandsbediening meegeleverd omdat deze niet beschikken over een trekkoord. Echter zijn de modellen met trekkoord ook compitabel met de Westinghouse wandcontactdoos en afstandsbediening. Deze zijn los verkrijgbaar in onze webshop of als bundelaanbieding met een Westinghouse ventilator. Let op dat een wandschakelaar niet tegelijkertijd gebruikt kan worden met een afstandsbediening. U kunt dus enkel een wandschakelaar of een afstandsbediening aansluiten.

Zowel voor de zomer als winter

Westinghouse plafondventilatoren kunt u altijd gebruiken, of het nu zomer of winter is. Dit geeft niet alleen een aangenaam gevoel, maar bespaart u ook energie. De Westinghouse plafondventilatoren hebben twee standen, geschikt voor warm of koud weer. De wieken van de ventilator hebben een bepaalde hoek zodat wanneer er met de klok mee of tegen de klok in wordt gedraaid er verschillende situaties ontstaan. In de zomer kunt u uw huis lekker koel maken door de ventilator tegen de klok in te laten draaien. Dan beweegt de ventilator de lucht van boven naar beneden en dit zorgt voor een lekkere frisse wind. In de winter kunt u de ventilator op de stand ‘met de klok mee’ zetten. De Westinghouse zuigt dan de lucht op en beweegt deze naar boven, zodat de lucht circuleert langs de warmtebron zoals de kachel of de open haard. Van het opzuigen van de lucht voelt u overigens niets

 

Ventilators
Kleur bladen multikleur, wit, gewassen grenen
Kleur behuizing wit
Diameter 76 cm
Aantal bladen 6
Lampfitting 1 x 60 Watt E27
Verlichting Ja, exclusief lamp
wandschakelaar Optioneel
Zomerstand Ja
winterstand ja
Trekkoord Ja
Afstandbediening Optioneel
Rotaties bij stand 1 -2 3 130 - 190- 250 rpm
Afstand plafond tot onderkant bladen: 26 cm
Afstand plafond tot onderkant lamp: 38 cm

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

Westinghouse Turbo II plafondventilator 76 cm

  • €140,00


Recent bekeken

Westinghouse Turbo II plafondventilator 76 cm

Westinghouse Turbo II plafondventilator 76 cm

Westinghouse Turbo II plafondventilator 76 cm 4 verschillende kleurencombinaties te maken Ge..

€140,00