Home Center 2 is het brein van het Fibaro system. Home Center 2 is ontworpen en ontwikkeld door Fibaro engineers in eigen huis , zodat ze vele unieke functies hebben kunnen toevoegen die je nog niet tegen kwam bij andere gateways. Home Center 2 werpt een totaal nieuw licht op Z-wave automatisering en introduceert de echte huis intelligentie. Denk daarbij aan opties, als een overzicht op je telefoon, vooraf ingestelde scenes die omgaan met het weer, of wanneer de lampen en je alarm aan gaan en allemaal door jouw in te stellen.

Algemene specificaties
Specificaties

Art-nr. LHWGF0

Type Centrale EAN 5902701700898

Smarthome Z-Wave

Apparaateigenschappen Apparaat type Alarm centrale
Materiaal Aluminium

Soort verbinding Draadloos

Overige informatie Meer mogelijkheden dankzij "linked devices" Home Center 2 geeft u meer mogelijkheden dankzij" linked devices". Deze functie laat u verschillende modules combineren tot één virtueel apparaat met gecombineerde funcionaliteit. b.v. 3 thermostaten en een vochtigheidssensor. Het grootste voordeel van deze functie is het comfort van het aansturen van verschillende modules tegelijker tijd, met een druk op een knop. Een ander voordeel is dat hierdoor het aantal iconen van de modules gereduceerd word in de gebruikers interface.

Comfort verhogend dankzij "device panels"
Home Center 2 interface geeft u zeer gemakkelijk de controle over een groep modules met de zelfde functionaliteit. Verwarming, airconditioning, tuinsproeiers, dankzij "device panels" kunt u zeer eenvoudig programma's samenstellen per dag van de week etc. Garantie 24 maanden

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

Home Center 2 FIBARO Z-wave Basisstation

  • Merk: Fibaro
  • Model: FIB_FGHCL
  • €499,00


Tags: Home Center 2 FIBARO Z-wave Basisstation

Recent bekeken

Home Center 2 FIBARO Z-wave Basisstation

Home Center 2 FIBARO Z-wave Basisstation

Home Center 2 is het brein van het Fibaro system. Home Center 2 is ontworpen en ontwikkeld door F..

€499,00