Multi functioneel

De Fibaro Motion Sensor is de slimme waakhond van je huis: het kan de kleinste beweging detecteren, maar zit ook boordevol slimme functies. Deze bewegingsmelder kan ook de temperatuur in de kamer meten en met een gekleurd lichtsignaal laten weten hoe warm het is als je de kamer binnenkomt. De sensor ‘voelt’ de kleinste verplaatsing of zelfs een aardbeving. Hij kan zelfs de hoeveelheid licht meten en automatisch de lampen inschakelen! Wil je in de gaten houden hoeveel mensen er binnenkomen of weggaan? Plaats dan twee bewegingssensoren aan weerszijde van de deur.

Compact

De Fibaro Motion Sensor is verrassend compact: met een diameter van slechts 44 mm, kun je hem overal kwijt en in no-time verplaatsen. Deze nieuwste versie van de Fibaro Motion Sensor is uitgerust met de laatste draadloze Z-Wave technologie (ZW5). Dit betekent een beter bereik, langere levensduur van de batterij en ondersteuning voor data-encryptie. Door middel van de app heb je ook altijd en overal toegang tot de gegevens en realtime zicht op de situatie.

Voorbeelden van functies

Door het lezen van lichtniveau’s in een kamer kan Fibaro de verlichting gedurende de gehele dag aanpassen aan de lichtintensiteit buiten en voor een optimaal comfort en efficënt met energie omgaan. Als er geen beweging in een kamer is en Fibaro detecteert dat een strijkijzer nog aan staat dan kan het systeem het strijkijzer uitschakelen en een brand voorkomen. De bewegings sensor beschikt over een interne versnellingsmeter die trillingen traceert en het alarm kan activeren als er geknoeid wordt met het apparaat.

Uitbreiding

De Fibaro Z-Wave motion sensor ZW5 vormt een extensie op de Fibaro Home Center Lite. Verbindt de sensor met de Fibaro Home Center Lite en profiteer van alle voordelen die deze bewegingssensor te bieden heeft.
Algemene specificaties
Specificaties
EAN5902020528579
Batterij typeAlkaline
Stel gevoeligheid inja
StroomvoorzieningAccu
CommunicatieprotocolZ-Wave
Werkt met Apple Home kitja
InternetverbindingWireless

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

FIBARO BEWEGINGSSENSOR MULTI V2 Z-WAVE PLUS

  • Merk: Fibaro
  • Model: FIB_FGHCL
  • €57,95


Tags: Home Center 2 FIBARO Z-wave Basisstation

Recent bekeken

FIBARO BEWEGINGSSENSOR MULTI V2 Z-WAVE PLUS

FIBARO BEWEGINGSSENSOR MULTI V2 Z-WAVE PLUS

Multi functioneelDe Fibaro Motion Sensor is de slimme waakhond van je huis: het kan de kleinste bewe..

€57,95