In onveilige of zorgsituaties kan het noodzakelijk zijn dat er snel actie wordt genomen. De Mobeye Paniekknop is een simpele en doeltreffende alarmmelder. Met één druk op de knop worden de ingestelde contactpersonen ge-SMS't en gebeld. De Panic Button kan op batterijen werken en is dan compact kastje; de tijd tussen de noodoproep en het bereiken van de telefoon van de alarmnummers duurt dan -afhankelijk van de sterkte van het aanwezig GSM netwerk- zo'n 20 seconden. De GSM Paniekmelder kan ook op netstroom functioneren; in dit geval zal de oproep binnen luttele seconden bij de contactpersonen aankomen. In dit laatste geval meldt de GSM melder u ook bij stroomuitval.

Er kunnen maximaal vijf nummers geprogrammeerd worden in deze 'Voice en SMS melder'.

Een eenvoudig GSM noodknop die onmisbaar is  in onveilige situaties en zorgomgevingen!

De Mobeye Panic Button heeft een extra ingang voor een externe noodknop. Deze noodknop zal hetzelfde alarmeringsgedrag oproepen als de ingebouwde knop.

Zodra de batterijen aan vervanging toe zijn volgt een 'battery-low' melding naar het eerst ingestelde telefoonnummer.

In het apparaat moet een simkaart worden geplaatst voor de communicatie. We adviseren u gebruik te maken van de Mobeye simkaart in combinatie met Mobeye Internet Portal, wat extra opties en gebruikersvriendelijkheid biedt. Meestal wordt de Mobeye simkaart standaard meegeleverd, en kunt u deze online activeren. De kosten zijn lager dan een gewoon abonnement en is bij normaal gebruik een flat fee bedrag.  Als alternatief kunt u een eigen simkaart plaatsen, waardoor het apparaat bij alarm nog altijd zal bellen en/of sms’en.

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

CM2500 Mobeye Panic Button: met één druk op de knop alarm uitsturen

  • Merk: Mobeye
  • Model: ME-CM2500
  • €175,00


Tags: beveiliging, gsm, inbraak

Recent bekeken

CM2500 Mobeye Panic Button: met één druk op de knop alarm uitsturen

CM2500 Mobeye Panic Button: met één druk op de knop alarm uitsturen

In onveilige of zorgsituaties kan het noodzakelijk zijn dat er snel actie wordt genomen. De Mobeye..

€175,00