De rookmelder met een extra waarschuwingsfunctie. Bij brand klinkt een sirene ter plaatse én gaat er een telefonische melding naar de contactpersonen.

De rookmelder die je overal waarschuwt, ook als je elders bent. Hij maakt het verschil bij hulp aan kwetsbaren. En bericht je bij brand in leegstaande panden.

De rookmelder met optimale bedrijfszekerheid. De melder werkt geheel autonoom. Onafhankelijk van wifi en het stroomnet. Omdat je er altijd op moet kunnen vertrouwen.

Mobeye Internet Portal & SIM service
Mobeye Internet PortalHet gemakkelijkst is om de GSM rookmelder te registreren in de Mobeye Internet Portal, met de Mobeye simkaart. Dit biedt extra mogelijkheden, zoals programmering via internet. De portal maakt onderscheid tussen brandmeldingen en technische meldingen, deze kunnen naar verschillende contacten gaan (als oproep, SMS en/of e-mail). De ‘keep-alive’-monitor biedt extra zekerheid door het bewaken van de testmeldingen. Indien de testmelding niet tijdig is verstuurd, volgt een waarschuwingsmelding vanuit de portal.

De Mobeye CM2400 kan ook met een eigen, reguliere simkaart worden ingezet. 

Geef beoordeling

    Slecht           Goed
Captcha

CM2400 - Mobeye GSM Rookmelder

  • €199,00


Tags: beveiliging, gsm, inbraak, temperatuur, rookmelder,

Recent bekeken

CM2400 - Mobeye GSM Rookmelder

CM2400 - Mobeye GSM Rookmelder

De rookmelder met een extra waarschuwingsfunctie. Bij brand klinkt een sirene ter plaatse én gaat ..

€199,00